lunes, 28 de diciembre de 2009

SANT SIVESTRE BLANCA

Ei penya pels que volgueu fer la última manxada de l´any, el 31 a les sis de la tarda farem una pujada a Masella maricón l´últim!!!ja ho sabeu marxa no competitiva...sortirem de pla de Masella fins on arribi la neu, aconsellable frontal.

domingo, 27 de diciembre de 2009

DEMÀ SANT TORNEM-HI!!!!

Sí ,sí demà al matí tornem a la guerra, la veritat és que ja en tinc ganes, aquest dos últims dies han sigut tremendos entre miseries personals...i grans comilones familiars,ja en tinc ben bé prou, dia de nadal pujada a Rocacorba, una bona manxada 35 minuts , darrera meu en Pinsi, i llavors en Gastoni per davant del primer biker en David amb un temps de 38 més o menys, matinal completa la tarda millor no os lo cuento topada amb el cotxe pujant a barna, papers etc etc, brillant dia de Nadal , ahir tres quuarts del mateix , matí Sant Silvestre de LLagostera doblet dels germans Bes, llavors els kakos van fer una visita al meu cotxe i a la meva visa, el què faltava i per postres tornar anar a Barna....avui la Vero guàrdia per tant a fer de pare i aguantar els retortijones de la panxa que després d´aquest dies ja ha dit prou....aixó sí aquest matí hem anat amb els avis i el tiet Oscar i l´Anna a caminar al Far...ara a esperar... que comenci demà i que tot torni a ser normal, que maco és el dia a dia, d esquiar de moment nothing the nothing, aixó si el pirineu aquest matí era més blanc...en Kiklian 1 a Cambre en Pinsi tercer...ai ai ai que aquestes comilones t´han passat factura....pero bé la guerra de veritat encara ha d´arribar , el revolver té 6 vales i has de saber quan disparar-les , paraula de gat vell!!!, Bon Nadal , bon dia de Sant Esteve, i si no ens veiem Bon Any!!!

lunes, 21 de diciembre de 2009

BON NADAL A ROCACORBA?

Esparracades i més esparracades, si us interessa i no sabeu què fer durant el matí de Nadal, cosa difícil! ja que són dies de fer família...doncs.... aixó és el què es diu,... llavors et trobes els de sempre pujant als Àngels o correns pel bici-carril. Segur que trobereu un forat per fer un “pique, sa” pur i dur : pujar a Rocacorba amb la bici o correns. Volem saber com s’hi puja més ràpid, o sigui, que ja ho sabeu si us animeu a les 10h en punt, hora de sortida a la pedra d´Adri. Els ciclistes pujaran per la pista, els corredors pel corriol, i l´arribada serà a l´última antena. El premi el dinar de Nadal cadascú a casa seva amb la família!
Ahir vaig anar a Ventalló, entreno de qualitat, a fons! el lloc ni ho sé, aquesta penya va que se les pela!
A la tarda i part del matí a pencar a la botiga,....sembla que la neu comença a venir poc a poc, o sigui si voleu el 27 crono a Cambre d´Aze, i el 2 crono a Vall-ter, a la copa del món duet nacional el més alt del podi en Kilian i la Mireia, enhorabona Pirineus al poder , bé xavals us deixo que s´ha de pencar, el Barça un títol més al sac!!!!

miércoles, 16 de diciembre de 2009

COMPRESIVE SOCKS

"LURBEL", una marca de mitjons que ajuden a activar el reg sanguini, incrementant la temperatura muscular, l'elasticitat muscular, evitar lesions musculars ( estirades fibril.lars i contractures) i augmenta la rapidesa de la contracció i de la relaxació muscular.
Són aptes per qualsevol tipus de diàmetre de bessó.
Formats per :
50% Skinlife (fibra que augmenta el reg sanguini pressionant el múscul)
30% Coolmax (fibra que absorbeix la suor I l’expulsa cap a for a)
10% Polyamide (fibra que ajuda a assecar ràpid el teixit, conjuntament amb el coolmax)
10% Lycra (fibra elàstica)
Trobem de dos tipus:
- Reactive (Durant l’activitat)
- Recovery (per després de l’activitat)

Els tenim a la botiga i els nostres clients que l'han provat n'estant molt contents!

lunes, 14 de diciembre de 2009

CÓRRER, CÓRRER I MÉS CÓRRER....

Ahir a la nit la mamutxi tenia guàrdia, per tant jo com el millor vaig cumplir amb les obligacions de pare, donar de sopar el peque i posar-lo a dormir, abans però vàrem fer la nostra sació de baby einstein, mano a mano com aquell que mira el barça...res collonut a por otra cosa mariposa, tot fent zaping vaig veure que repetien les curses de cros , avui per ahir van fer l´europeu a Dublín, primer les ties després el tius, com gamba la penya i que dur que és aixó del cros....soc un flipat ja ho sé pero què millor que l´imitació dels millors??? al matí vaig anar a córrer a Cornellà, 10K a fondo,cada cop aguanto millor ja sabeu jo no soc un 16 vàlvules pero amb dos galgos al davant com en Dídac i en Rafa que quan corren sembla que no es cansin et motives a tope i dones el millor de tu mateix, arraulit a sota la manta i mig adormit miro la Rosa Morató i companyia, collons com corren, mira els braços, els apollos la cadència, la sancada...i el negrata aquest que d´espanyol en te menys que jo ???si sembla que estigui fent un rodatge...aixó és l´esport d´alt nivell.....ja veieu a falta de neu doncs a córrer; de totes maneres dissabte ja va começar el festival al pirineu a la tradicional crono nocturna del Pas jo com sempre no hi vaig anar , no per ganes si no per feina, en Kilian va amular al seu partner suís Trollet i va guanyar, segon el Petit Chien ara ja amb majuscules, i la Mirèia que va liquidar a més d´un pitxa brava....no perdona...., la fred sembla que ha arribat la neu...no sé crec que al nostre pirineu vaja a vall-ter encara trigarà una miqueta , massa tramuntana, vejam si espot fer la crono dissabte,si no ja ho sabeu diumenge hi ha el cros de Ventalló 8k a sac, i com diu en Laporta visca catalunya lliure!!!!

miércoles, 9 de diciembre de 2009

PRIMERA ESQUIADETA LA TEMPORADA.....

Si nois, si ja he fet els primers metres cara amunt amb els esquís de la temporada, va ser diumenge passat i amb el meu sparring habitual, l´Alex que per cert estrenava dyna noves i de puta mare!!!, tot pujant la collada i anar xerrant dels nostres temes : el barça, el bulli , el celler birriquis aquí jalandries allà i després d´haver fet el talladet a can Gusi, vàrem arribar a Masella , era d´hora poca gent i els canons sense funcionar, millor per nosaltres pero mal senyal volia dir que no hi havia temperatura per fer neu....primer pegue xino xino, adaptació al material, algún cremat ha arribat abans que nosaltres...el segon pegue ja vam trovar més parracada la penya va folla tots xupats i foten sèries a sac...jo tot i que em trobo bé de forma amb vaig trovar cansat , ara que estic ràpid amb les voladores i em dedico a fer cros i 10000 mils quan em poso els esquís i les botes les vaig trovar pesades i em vaig trovar lent pero....poc a poc , res total un parell de pegues primers girs , xerrar una miqueta amb la penya que fèia temps que no ens vèiem, i altre cop collada a vall...més bulli més barça i a dinar a girona, a celebrar Sant Forti , vaja el sogre, i a la tarda sant tornem-hi a pencar, ah!!!ja estic inscrit a l´altitoy, amb en gastoni, res ....només és un comentari, hi. hi hi ....ahir cursa de porqueres quart diumenge que ve cap a conellà del terri, no ús penseu....

martes, 1 de diciembre de 2009

TREURE LA CARBONILLA.....


Aquest diumenge com ja ús vaig dir vaig anar al cros de Salt, de fet era el meu segon cros in my life, pero bé aixó com diu el company Dídac enganxa i molt, mitja horeta ,gas, carbonilla fora i cap a casa a cuidar la familia que avui ja hem fet la feina, de fet diumenge que ve segurament aniré a Riudellots 4k o sigui encara més gas!!! res doncs el barça va guanyar, el robot Davidenko també, i la neu i la fred sembla que ja arriba, ah !!!!aneu fen sèries i metres que llavors el març estareu com pomes podrides,consell de gat vell; deixeu que ús toqui el sol i poc a poc anar madurant que llavors és quan surt el millor suc!!!, aaaaaaaaaaaaaaaaaah dugues super voladores per fer el keniatilla; SAUCONY FASTWICH 207GR I LES MIZUNO RONIN215GR, ja sabeu on les podeu trovar no????