viernes, 23 de octubre de 2009

MONT KINABALU 4095 METRES

Bona tarda desde Kundasang als peus del Mont Kinabalu el pic més alt de l´est asiàtic, ara estem a punt d´anar a sopar, la temperatura es suporta el paisatge no està malament pero si mai em perdo no m´hi busqueu.....el picatxo és força guapo, és una mole granítica que comences a 1800 metres en la selva i acabes dalt del cim en una zona inmensa plena de blocs de granet, molta selva pero res de serps ni vitxos raros o sigui que collonut , aixó sí gairebé cada tarda plou, ahir vaig fer el cim 3h 20 pujar i baixar 2200 metres de desnivell positiu, a 3000 quan comences anar jari encara et queden 1000 metres més ,i a dalt el jari és total.... la biaxada acollonant escales i més escales , arrels ,fang...baja 1h 20 baixant....va ser un entreno una mica heavy pero ...bé ja he fet el cim un 4000 més al calaix, i vaig veure lo heavy que és la compe, avui poca cosa el follet tortuga m´ha aconsellat anar a rodar 40 minuts i estiraments , llavors migdiada masajito i a vivir...demà corrent les dones , diumenge nosaltres, bé en resum compe guapa , good felling i sembla que la neu ha arribat al piri, demà en Rossi i companyia aquí al costat i el Barça vejam si no la caga a la lliga , salud i records. Avui en Mateuet ja fa 17 mesos !!!!

2 comentarios:

Alfonso Gaston dijo...

PETIT, SORT A LA CURSA I QUE EL JARI NO SIGUI MOLT HEAVY. AQUI HA NEVAT UNA MICA PERO AMB LES PREVISIONS QUE VENEN ES FONDRA TOT. BÉ UNA ABR´ÇADA I CONTINUA DISFRUTANT.
EL TROTON.

Josep Matas dijo...

Molta sort Toti ! Ja et vaig vigilant la botiga. Ahir al vespre la tenies plena. Tu disfrutant i a sobre fas calés, punyeteru. Que ho disfrutis molt.
Pep