sábado, 8 de diciembre de 2012

UNA AJUDA PER FER UN ULTRATRAIL

Després de seguir una bona planificació de l’entrenament, és hora de dedicar uns minuts a pensar en el material que es necessita per a poder acabar un dels objectius que alguns s’han plantejat: finalitzar adequadament una cursa de muntanya de llarga distància.
Així que, a Esports Nabes, us aconsellarem i us equiparem:
SABATILLES: mesurarem el peu, tant la longitud com l’amplada, per tal d’escollir el model i el número adequat; seguidament analitzarem el tipus de trepitjada que un fa “pronació o supinació,...” i després cal que estudiem què necessita el nostre client: unes sabatilles còmodes, que amortin o que donin més o menys estabilitat?? Cada cas serà diferent (ex: mizuno, la sportiva, salomon, asics, the north face,...)
MITJONS CURTS: que portin coolmax , no tinguin costures i siguin una mica alts del darrera perquè no hi entrin pedres (nike, salomon, lurbel, soks....)
VASELINA: així evitarem futures butllofes als peus (crema spiuk, vaselina oxd)
MITJONS O PARNERES COMPRESSIVES: ens ajudaran a millorar la circulació de les cames i preveure possibles rampes degudes a la fatiga muscular.... (salomon, lurbel, bv sport,....)
MALLES ESTRETES: que transpirin i evitin irritacions entre les cames (salomon, nike, mizuno, the north face,....)
SAMARRETA TRANSPIRABLE: per tal d’expulsar la suor cap a l’exterior. Pot ser de màniga curta o llarga
MOTXILLA o RINYONERA D’AIGUA: important que s’ajusti bé a l’esquena, que tingui butxaques manejables per a posar-hi el menjar. Existeixen diferents models en funció la durada de l’esforç (salomon, the nort face, camelback,....)
BASTONS: va en funció del client, ara bé, en trajectes llargs a on hi ha molt de desnivell ens ajudaran a impulsar-nos cap amunt i a la baixada evitarem algun futura lesió (bastons de poc pes són els més adequats)
PARAVENTS: que pesi poc i transpiri (salomon, the north face, montura, trango wold,...)
FRONTALS: sobretot lleuger i de poc volum, i que faci força llum per poder trobar les ressenyes (petlz myo xp)
RELLOTGE GPS: per exemple el Garmin Forerunner de polsera que ens marcarà els quilòmetres que portem, les pulsacions, el recorregut, brúixola....)
L’ALIMENTACIÓ: barretes energètiques i gel d’assimilació ràpida per si tenim algun defalliment (powerbar i powergel). I magnesi líquid amb vitamina (powerbar) per possibles rampes que ens puguin fer una mala passada!!!
JA HO SABEU, PER MÉS INFORMACIÓ US ESPEREM A LA NOSTRA BOTIGA!!!

No hay comentarios: