lunes, 21 de diciembre de 2009

BON NADAL A ROCACORBA?

Esparracades i més esparracades, si us interessa i no sabeu què fer durant el matí de Nadal, cosa difícil! ja que són dies de fer família...doncs.... aixó és el què es diu,... llavors et trobes els de sempre pujant als Àngels o correns pel bici-carril. Segur que trobereu un forat per fer un “pique, sa” pur i dur : pujar a Rocacorba amb la bici o correns. Volem saber com s’hi puja més ràpid, o sigui, que ja ho sabeu si us animeu a les 10h en punt, hora de sortida a la pedra d´Adri. Els ciclistes pujaran per la pista, els corredors pel corriol, i l´arribada serà a l´última antena. El premi el dinar de Nadal cadascú a casa seva amb la família!
Ahir vaig anar a Ventalló, entreno de qualitat, a fons! el lloc ni ho sé, aquesta penya va que se les pela!
A la tarda i part del matí a pencar a la botiga,....sembla que la neu comença a venir poc a poc, o sigui si voleu el 27 crono a Cambre d´Aze, i el 2 crono a Vall-ter, a la copa del món duet nacional el més alt del podi en Kilian i la Mireia, enhorabona Pirineus al poder , bé xavals us deixo que s´ha de pencar, el Barça un títol més al sac!!!!

1 comentario:

mpb_skyrr dijo...

eiii holaa toti!!!

soc en Marc el que vinc de vegades a la botiga i que ens vam veure al giir di mont!!

jo m'hi apunto!! portu 2 setmanes que casi cada dia faig aquest recorregut i tinc ganes de saber quin temps faria un crack com tu!!
sense pietat a les bicis!!